Groepsaccommodatie de Korenhorst

De Korenhorst is een geweldige groepsaccommodatie / vakantiehuis waar groepen tot 14 personen kunnen overnachten en verblijven. De gehele locatie is af te huren voor bv een familiefeest of reunie. U kunt met de gehele groep aangenaam verpozen in en rondom het huis met gehele privacy.

De riante tuin van 6000m2 biedt mogelijkheden voor sport, spel en ontspanning. U kunt hier voetballen, badminton spelen, tafeltennis spelen of gewoon heerlijk ontspannen in de comfortabele ligstoelen in een van de zithoekjes. De tuin heeft een houtkachel die tijdens frisse avonden voldoende warmte geeft om nog even na te genieten van de dag met een glas wijn. De vijver, prachtige beplanting en bomen geven sfeer en rust en het uitzicht op de bosrand, de paarden en koeien maken het compleet.

In ons familiehuis bevindt zich een gezellige gastenkamer met comfortabele stoelen en een houtkachel. Verder is hier de aangename en gezellige eetkamer waar u met uw familie kunt genieten van het ontbijt en desgewenst de maaltijden die worden gekookt en geserveerd door uw gastheer. U kunt ook zelf koken in de aangrenzende keuken van het appartement of in de buitenkeuken onder de patio in de tuin.

Hele mooie huifkartocht door de bossen en langs de weilanden. incl. koffie, taart en een neutje.
Voor meer info neemt u contact met ons op.

Huifkartocht maken?

Informeer naar de mogelijkheden.

Groepen Kalender