logo omedia

Verblijf met grotere groepen bij De Korenhorst.

Groepen

Max. 12 personen
Ruim 6000m² tuin
Heerlijke bedden
Veel voorzieningen

Bosrijke omgeving bij De Korenhorst

Gezamenlijke woonkamer

In ons huis bevindt zich een gezellige gemeenschappelijke huiskamer en deze is smaakvol ingericht met comfortabele Scandinavische design meubelen. Pak een boek, luister naar jouw lievelings muziek en steek, om het helemaal compleet te maken, onze houtkachel aan.

Geniet ervan! Voel je thuis en vrij!

Hét ideale verblijf voor groepen tot 12 personen

Groepsaccomodatie

De Korenhorst is een geweldige groepsaccommodatie/vakantiehuis waar je maximaal met 12 personen kunt verblijven. Onze gehele locatie is af te huren voor bijvoorbeeld je vergadering, training, huwelijk, jubileum of familiefeest.

In onze riante tuin (6000m2!) kun je heerlijk luieren en genieten van de prachtige uitzichten. Rondom bossen en weilanden. Er is meer dan genoeg ruimte om een balletje te trappen of voor een potje, badminton, tafeltennis, jeu de boules of darten.

Leuke voorzieningen

Even geen zin in activiteiten? Geniet dan van een filmpje in onze buitenbioscoop. In de tuin staat een heerlijke houtkachel die tijdens frisse avonden voldoende warmte geeft om nog even te genieten van de dag met een hapje en een drankje.

Onze vijver, prachtige beplanting met oude bomen geven veel sfeer en rust. Ons uitzicht is fenomenaal, weids uitkijkend op de heuvel van het Bergherbos. Ontmoet op zomeravonden de patrijzen, fazanten, hazen, vossen, vogels, uilen, paarden, schapen en koeien.

Binnen of buiten eten?

Grenzend aan deze kamer bevindt zich de knusse eetkamer waar je met elkaar kunt genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt of desgewenst diner. Je kunt ook zelf koken in de aangrenzende keuken van het appartement of in de buitenkeuken onder de patio in de tuin.

Locatie

Europa

Nederland

Lengel

De Korenhorst

Korenhorsterweg 8

7044 AJ, Lengel

Nederland

Groepen

De Korenhorst is een geweldige B&B waar je met maximaal 12 personen kunt verblijven. Onze gehele B&B is af te huren voor jouw groep.

Trouwerij

JA, het is zover! We toveren De Korenhorst om in een waar sprookje. Het hele huis ademt het bruidspaar en is bezield met wat jullie lief is.

Bekijk jouw verblijf online …

Boek online direct jouw verblijf in ons sfeervolle landhuis om volledig tot rust te komen. Verken alvast de omgeving en krijg voordat je boekt alvast een impressie van onze stijlvolle B&B. Zien we je snel op De Korenhorst?